Altılı masa pankartına Erdoğan'dan ilginç tepki: Maşallah bu ne zeka?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti toplantısı sırasında salondaki “Paradan altı sıfır attık, masadan da atacağız” pankartını görünce, “Nereden bulmuş bunu! Maşallah bu ne zeka bu, dört dörtlük” şeklinde tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Denizli'de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Salondaki pankartları tek tek okuyan Erdoğan'ın dikkatini en çok altılı masa pankartı çekti.

'MAŞALLAH BU NE ZEKA BU, DÖRT DÖRTLÜK'

"Paradan altı sıfırı attık Altılı Masa'dan da atacağız" pankartını sesli okuyan Erdoğan, "Şu kızımıza bak, nereden bulmuş bunu; maşallah bu ne zeka bu, dört dörtlük. Bizim atmamıza gerek yok zaten. Biz altı sıfırları atmaya alıştık. Onları da alıştırdık" dedi.

''Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım'' pankartını okuyan Erdoğan, gençlere ''Allah sizlerden razı olsun, Rabbim gayretinizi ziyade etsin'' şeklinde cevap verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN