Amazon Türkiye 400 kişiyi işe alacak

Amazon Türkiye 400 kişiyi işe alacak

Amazon Türkiye, İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan lojistik merkezinde depo operatörü olarak çalışacak 400 kişi arıyor. Bu pozisyon için başvurular başlamış durumda. İş başvuruları, Amazon'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

Amazon Türkiye, İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan lojistik merkezinde istihdam edilmek üzere 400 yeni çalışan arıyor. Şirket, depo operatörü pozisyonu için başvuruların başladığını duyurdu.

Şirket yetkilileri, başvuruların Amazon'un resmi internet sitesi üzerinden yapılabileceğini belirtti. Adaylar, depo operatörü olarak çalışma fırsatı bulacakları bu pozisyonda, geniş kapsamlı yan haklar ve rekabetçi maaşlarla birlikte modern bir çalışma ortamına katılma şansını elde edecekler.

Çalışanlara sunulan yan haklar arasında, Amazon'un internet satış platformunda geçerli indirimler, ek sağlık, hayat ve kaza sigortaları, genişletilmiş ebeveynlik izni, eğitim ve kariyer fırsatları bulunuyor. Ayrıca, çalışanlar ücretsiz yemek ve sıcak içecek imkanından yanı sıra, İstanbul'un Anadolu yakasında belirli kalkış noktalarından ücretsiz ulaşım hizmetinden de yararlanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN