Ankara-Gaziantep uçuşunu yapıyordu! Yolcular isyan etti: Gaziantep'e gitmek isterlerken kendilerini Adana'da buldular

Ankara-Gaziantep uçuşunu yapan AJet firmasının yolcuları isyan etti! Gaziantep'e gitmek isteyen yolcular kendilerini Adana'da buldular...

Adana Havalimanı'na iniş yapan yolcular, karşılarında havayolu yetkililerini buldu. Yetkililer, yolculara karayolu ile Gaziantep'e ulaşım teklifinde bulundu. Ancak, yolcular bu teklifi öfkeyle reddetti. "Biz otobüsle gidemeyiz. Burada ilacı olan var, yaşlı olanlar var. Bizi neden mağdur ediyorsunuz? Otobüsle gidecek olsak Ankara’dan giderdik" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Bagaj teslim bölümünde yolcuları karşılayan havayolu yetkilisi, "Olağan şeyler bunlar, bazen olan şeyler" diyerek bu tür durumların zaman zaman yaşanabileceğini ifade etti. Bu açıklama, yolcuların tepkisini daha da artırdı. Yolculardan biri, "Ne olağan şeyi ya" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu anlar cep telefonu kameralarına yansıdı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN