Barış Alper Yılmaz yeniden doğdu: Çarpıcı performans

Barış Alper Yılmaz yeniden doğdu: Çarpıcı performans

Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen milli yıldız Barış Alper Yılmaz, son haftalarda ortaya koyduğu performansla adeta yeniden doğdu.

Sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Galatasaray'da milli golcü Barış Alper Yılmaz, adeta yeniden doğdu.

Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen milli yıldız, son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Süper Lig'de 5. haftada oynanan Eyüpspor karşılaşmasından 13. haftada oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasına kadar skor katkısı sunamayan golcü oyuncu, son haftalarda ise adeta kabuk değiştirdi.

Golcü oyuncu, ligdeki son 5 maçında 1 gol 5 asiste imza attı. Milli yıldız sezonun ilk yarısında görev aldığı 22 karşılaşmada 4 gol 9 asiste imza attı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN