Ankara'dan başlayıp il il gezecek, Akdeniz'de mola verecek! Hazırlıklara başlayın... Mart kapıdan bile baktırmayacak

Ankara'dan başlayıp il il gezecek, Akdeniz'de mola verecek! Hazırlıklara başlayın... Mart kapıdan bile baktırmayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 ile sarı kodlu uyarı verdi! Ankara'dan başlayıp il il gezecek, Akdeniz'de mola verecek! Düşen hava sıcaklıkları yerini buz gibi havaya bırakacak. Hazırlıklara başlayın... Mart kapıdan bile baktırmayacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı rapora göre, Türkiye genelinde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Özellikle bazı bölgelerde sarı kodlu uyarılar yapıldı. İşte, 9 Mart'a ilişkin hava durumu raporunun detayları...

İL İL GEZECEK

Öğrenciler Dikkat! Kar yağışları bu gece geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Marmara'nın doğusu, Karadeniz, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Ankara çevrelerinde yağışlı bir hava bekleniyor. Özellikle Marmara Bölgesi'nin doğusu ve İç Anadolu'da karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlar görülecek.

5 İLE SARI KODLU UYARI VERİLDİ

Meteoroloji, 5 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteorolojinin sarı kodlu uyarı verdiği iller arasında Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay'ın kıyı kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bingöl çevreleri bulunuyor. Bu bölgelerde yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği belirtildi.

Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN