Ankaralılar şaşkın! Başımıza bu kez gerçekten taş yağdı! Herkes neye uğradığını şaşırdı

Ankaralılar şaşkın! Başımıza bu kez gerçekten taş yağdı! Herkes neye uğradığını şaşırdı

Ankaralılar 3 Haziran Cumartesi günü güne felakette başladı. Şehrin dört bir yanında hava olayları meydana gelirken sağanak yağışı ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ceviz büyüklüğünde yağan dolular Ankara'yı esir aldı.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar Cumartesi günü felaketle karşı karşıya kaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan uyarılar gerçekleşirken ekipler de çalışmalarına devam ediyor. Kısa süreli sağanak yağışı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştururken ceviz büyüklüğünde yağan dolular ise Ankaralıları şaşırttı.

ANKARA'YA TAŞ YAĞDI

Ankara'da kısa süreli dolu yağışının ardından sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda göle döndü. Araçlar biriken su nedeniyle yolda ilerlemekte güçlük çekerken vatandaşlar da sokağa çıktığına pişman oldum. Cadde ve yollarda su birikintilerinin tahliye edilmesi amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

ankara-dolu.jpg

Kuvvetli yağışların gün boyu devam ederken Pazar günü de yağışların etkili olacağı aktarıldı. 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan sınavlar için yola çıkacak vatandaşların yağışlara karşı dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN