Ankaralıların derdine çare! Mansur Yavaş “Tamamen ücretsiz, bedava” diyerek duyurdu! Hemen başvuru yapın

Ankaralıların derdine çare!  Mansur Yavaş “Tamamen ücretsiz, bedava” diyerek duyurdu! Hemen başvuru yapın

Milyonlarca Ankaralıyı ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “ tamamen ücretsiz” diyerek duyurdu. Barınma desteği hamlesi tüm Ankara'da büyük ses getirdi. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm ekipleri ile harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda barınma ihtiyacının tamamen ücretsiz bir şekilde karşılanacağı belirtildi. Belediyenin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte konu hakkında araştırmalarda hız kazandı. İşte tüm detaylar…


MANSUR YAVAŞ AÇIKLADI


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm Ankaralıları ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Ücretsiz ve bedava bir şekilde barınma desteği sağlanacağı belirtilirken T.C vatandaşlarının Başkent 153 hattını kullanarak işlemlerini gerçekleştirebileceği belirtildi.

ucretsiz-konaklama-yurt.jpg


6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından Ankara'ya gelen vatandaşlar acil olarak devlet yurtlarına yerleştirildi. Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi depremzedelere yeni ve ücretsiz barınma desteği sağlamak için yeni noktalar belirledi.


ÜCRETSİZ BARINMA DESTEĞİ


Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte depremzede vatandaşların konaklama sağlayabileceği yeni alanları açıkladı. Yeni eğitim sürecinin başlaması ile birlikte Depremzede vatandaşların Başkent 153 hattı üzerinden ücretsiz konaklama sağlayabileceği alanları öğrenebileceği aktarıldı. Belediye tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:


“Ankara'da yaşamını sürdüren ve öğrenci yurtlarından ayrılmak zorunda kalan ihtiyaç sahibi depremzede vatandaşlarımız, konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi için Başkent 153 hattımızdan bizlere başvurabilirler.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN