Ankara’nın en renkli anları! O tarihte başlıyor: Herkes oraya akın edecek

Ankara’nın en renkli anları! O tarihte başlıyor: Herkes oraya akın edecek

Ankara'nın en renkli anları o tarihte başlıyor. Tüm Ankaralılar soluğu orada olacak. Ankara'nın en yeni ve gelişmiş sahne teknolojileri ile birlikte kulaklarınızın pası silinecek.

Türkiye’nin kültür ve sanat merkezi CSO’da Ankaralılar keyifli anlar yaşayacak. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 4 - 10 Mart tarihleri arasında tiyatro, opera, sergi ve konserlerle Ankaralıların karşısına çıkıyor. İşte etkinlik rehberi…

KADININ SENFONİSİ

7 MART-20:00-ANA SALON

Şef Zafer Gündoğdu yönetimindeki ağırlıklı olarak kadın sanatçılardan oluşan orkestra, Türk müziği eserlerini 7 Mart Perşembe saat 20:00’de CSO Ada Ankara Ana Salon’da seslendirecek. Orkestraya solistler Zeynep Başkan ve Şebnem Hassanisoughi eşlik edecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 400 TL

2.Kategori: 375 TL

3.Kategori: 300 TL

4.Kategori: 250 TL

cso.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI İLE PAZARTESİ KONSERLERİ ‘VİYOLONSEL - PİYANO RESİTALİ’

4 MART-20:00-MAVİ SALON

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Pazartesi Konserleri kapsamında, Yusuf Çelik'in viyolonsel çello ve Tolga Atalay Ün'ün piyano performansı eşliğinde, dinleyicileri müzikal bir ziyafete çıkaracak. Programda Cesar Franck'ın viyolonsel ve piyano için bestelediği ‘La minör Sonatı’ ile Sergei Rachmaninoff'un viyolonsel ve piyano için bestelediği ‘Sol minör Sonatı’ seslendirilecek. Bu özel resital 4 Mart Pazartesi saat 20:00’de CSO Ada Ankara Mavi Salon’da Ankaralı müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 80 TL

2.Kategori: 60 TL

cso-konser.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI - KERSON LEONG

8 MART-20:00-ANA SALON

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Şef Matthew Coorey yönetiminde, dünyaca ünlü kemancı Kerson Leong'un eşlik edeceği bir konserle müzikseverlerin karşısına çıkacak. Programın ilk bölümünde Gustav Mahler'in ‘Blumine’ eseri yer alırken, konser Erich Wolfgang Korngold'un ‘Re Majör Op.35’ Keman Konçertosu ile devam edecek. 8 Mart Cuma saat 20:00’de Ana Salon’da gerçekleşecek konserin finalini Anton Dvorak'ın ‘Yeni Dünya’dan’ Senfoni No.9 Mi Minör Op.95 eseri ile yapacak olan orkestra, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 200 TL

2.Kategori: 150 TL

3.Kategori: 90 TL

4.Kategori: 70 TL

cso-konseri.jpg

BURHAN ÖÇAL TRIO - DOĞU BATI İLE BULUŞUYOR

6 MART-20:00-ANA SALON

Dünyaca ünlü perküsyon virtüözü Burhan Öçal, dünyanın en önemli Rahmaninov yorumcularından biri olarak gösterilen Ukraynalı ünlü piyanist Alexey Botvinov ve dünya çapında ses getiren projelere imza atmış çellist Sedef Erçetin ile birlikte klasik müzikte piyanonun başyapıtlarını oryantal bir ritim ile buluşturacak. ‘Burhan Öçal Trio - Doğu Batı’yla Buluşuyor’, ilk kez 6 Mart Çarşamba saat 20:00’de CSO Ada Ankara Ana Salon’da müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Bach, Beethoven, Rahmaninov, Mussorgsky, Prokofiev ve Philip Glass gibi önemli bestecilerin seçkin eserlerinin bambaşka bir yaklaşımla seslendirileceği bu konserde, doğuyla batının sentezlendiği sıradışı müzikal bir deneyim sunulacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 600 TL

2.Kategori: 500 TL

3.Kategori: 375 TL

4.Kategori: 250 TL

konserr-cso.jpg

DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU - AYDINLIK GECE

9 MART-20:00-TARİHİ SALON

Devlet Çoksesli Korosu, Frankfurt Goethe Üniversitesi Müzik Direktörü ve Camerata Musica Limburg Korosu şefi Jan Schumacher eşliğinde, Alman Romantik Dönem seçkilerinden oluşan ‘Aydınlık Gece’ isimli bir konsere imza atacak. 9 Mart Cumartesi saat 20:00’de CSO Ada Ankara Tarihi Salon’da Ankaralı müziksever ile buluşacak konserde, Johannes Brahms ve Franz Schubert'in eserlerinin ağırlıklı olduğu bir program sunulacak. Filiz Balkız ve Gülce Sevgen’in piyano ile eşlik edeceği konserde, Johannes Brahms'ın ‘Ein dunkeler Schacht ist Liebe’ adlı eseri seslendirilecek.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori: 125 TL

2.Kategori: 100 TL

3.Kategori: 75 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN