Anne babalar elinizi çabuk tutun! Çocuk başına yardım alabilirsiniz: Şartları taşıyanlara 1300 TL verilecek

Anne babalar elinizi çabuk tutun! Çocuk başına yardım alabilirsiniz: Şartları taşıyanlara 1300 TL verilecek

Devlet yardıma muhtaç aileler ve çocuklu anneler için yardım kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Anne olanlara bir müjde daha geldi. Çocuk parası veren veren devletten geri ödemesiz 1500 lira nakit para verilecek. Anneler PTT'den yardım parasını alabilir? İşte 1500 lira para yardımı için şartlar ve başvuru yeri

Seçime yakın hükümetten peş peşe yardım kampanyaları gelmeye devam ediyor. EYT ve memur zammı sonrasında yardıma muhtaç vatandaşlara da para yardımı yapan devlet çocuklu anneleri de unutmadı. 3 çocuğu olan anneye tam 1500 lira nakit para desteği sağlanacak. Hem de geri ödemesiz.

anne.png

DEVLETTEN ANNELERE ÇOCUK PARASI

Devlet tarafından yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardım eli uzanmaya devam ediyor. Yeni doğum yapan annelerde devletten destek alabilecek. Çocuk parasının verildiği annelere çocuk sayısına göre ödeme yapılacak. 3 çocuğu olan bir anne devletten 1500 lira destek alabilecek.

eytmaas-002.jpg

SKK'LI OLMALARI ÖNEMLİ DEĞİL

Annelere tek seferlik ödenen çocuk parası PTT üzerinden verilecek. Annelerin SSK'lu olup olmamasına bakılmaksızın bu ödeme yapılacak. Peki şartlar nelerdir? İşte merak edilen detaylar.

ptt.jpg

ÇOCUK BAŞINA PARA ALACAKLAR

Çocuk sayısına göre karşılıksız ödeme alacak olan anneler 1 çocuğu olana 300 lira 2 çocuğu olan anneye 400 lira 3 ve üzeri olan annelere ise 600 lira ödeme sağlanacak.

KİMLİKLERİYLE PTT'DEN ÖDEME ALABİLİRLER

Çocuk parası almak isteyen anneler e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilirler. Daha sonra kendi TC kimlik numaraları ve çocuklarının kimlikleriyle PTT'den ödemelerini alabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN