Antalya ve Rize'de dört turist boğuldu

Antalya ve Rize'de dört turist boğuldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Alman ve Sloven uyruklu iki turist, Rize'nin Ardeşen ve Pazar ilçelerinde Gürcistan uyruklu 2 kişi ve Giresun'un Eynesil ilçesinde bir kişi boğularak yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yaklaşık birer saat arayla ve birbirine 300 metre mesafede iki turist boğularak hayatını kaybetti.

İlk olay, Alman vatandaşı 74 yaşındaki Helmut Slfrad Hopfner'in Evrenseki Mahallesi'nde tatil yaptığı otelin sahilinde denize girmesiyle meydana geldi. Hopfner, yüzerken boğulma tehlikesi geçirdi ve bilinci kapalı olarak sahile çıkarıldı. Manavgat'taki özel bir hastaneye kaldırılan Hopfner, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İkinci boğulma olayı ise Çolaklı Mahallesi'nde yaşandı. Slovenya vatandaşı 75 yaşındaki Maria Bundzelova, tatil yaptığı otelin sahilinde denize girdiğinde boğulma tehlikesi geçirdi. Bilinci kapalı olarak sahile çıkarılan Bundzelova, Manavgat'taki özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bundzelova'nın iki kez kalp ameliyatı geçirdiği belirtildi.

RİZE'DE İKİ GÜRCİSTANLI BOĞULDU

Rize'nin Pazar ve Ardeşen ilçelerinde, denize giren iki Gürcistan vatandaşı boğularak hayatını kaybetti.

İlk olay, Rize'nin Pazar ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 45 yaşındaki Avtandil Tavartkiladze, serinlemek amacıyla denize girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenen Tavartkiladze, sahil güvenlik ve kıyı emniyeti ekiplerince sahile çıkarıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İkinci boğulma olayı ise Ardeşen ilçesi Fatih Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. 50 yaşındaki Alvarce Tavatgadze denizde yüzerken boğuldu.

ADANA'DA GENÇ BİR KİŞİ BOĞULDU

Adana'nın Kozan ilçesinde, sıcak havadan bunalıp gölete giren 18 yaşındaki Özgür Ramazan Özdemir boğuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN