Antalya'da motosiklet yasağı! Valilik 'önemli' diyerek 5 ilçeye yasak getirdi

Antalya'da motosiklet yasağı! Valilik 'önemli' diyerek 5 ilçeye yasak getirdi

Antalya'da yaşayan vatandaşlar güne yasak ile başladı. Valilikten önemli uyarılarını peş peşe sıralarken Antalya'da motosikletli vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. 5 ilçede yaşayan vatandaşlar motosiklet ile sokağa çıkamayacak. Peki, hangi ilçelere yasak getirildi? İşte sorunun yanıtı…

Antalyalılar sabahın erken saatlerinde yasaklarla güne başladı. Antalya'da görülen olumsuz hava şartları nedeniyle 5 ilçede motosiklet kullanımı yasaklandı. Sürücülerin güvenliği için alınan önlemler doğrultusunda hangi ilçelerde motosiklet kullanmanın yasak olduğu da merak ediliyor. Peki, hangi ilçelere yasak getirildi? İşte sorunun yanıtı…

HANGİ İLÇELERE YASAK GETİRİLDİ?

Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar da dikkate alınarak Antalya Valiliği şehirde yaşanacak olumsuzluklara karşı önlemler almaya devam ediyor. Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları, sel ve taşkın nedeniyle 5 merkez ilçede motosiklet kullanımı yasaklandı.

Antalya valiliğinin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan duyuru ile birlikte Aksu, Kepez, Döşemealtı, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde motosiklet kullanımı yasaklandı. Motokuryelerin ikinci bir duyuruya kadar trafiğe çıkmasına izin verilmeyeceğini de altı çizildi. Valilik tarafından yapılan duyuru şu şekildedir:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN