Aracı olanlar muayene ücretleri belli oldu! Zorunlu olarak yaptırılacak, ödemeyene cezası var

Aracı olanlar muayene ücretleri belli oldu! Zorunlu olarak yaptırılacak, ödemeyene cezası var

2023 yılına zamlar damga vururken TÜVTÜRK araç muayene fiyatları da zamlardan nasibini aldı. 2023 TÜVTÜRK araç muayene ücretleri merak ediliyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

2023 yılında çok sayıda ürün ve hizmet zamlarla karşı karşıya kaldı. Her gün farklı bir zam haberi gündemde yer alırken bu kez de araçlarını muayene ettirmek isteyen sürücülere kötü haber verildi. TÜVTÜRK araç muayene ücretleri 2023 zamlarından nasibini alan hizmetler arasında yerini alıyor. Sürücüler 2023 TÜVTÜRK araç muayene ücretleri merak ediyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…


2023 TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİ


Ocak ayının ilk haftası zam haftası olarak gündemde yerini alırken TÜVTÜRK araç muayene ücretlerine yapılan zamlar da sürücülerin dikkatinde yer alıyor. Otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork araçların ücretlerine %110 zam yapıldı. Yapılan zamlar sonrasında güncel muayene ücretleri belli oldu.

tuvturk-muayene.jpg


2022 yılında 507 TL olarak yapılan zorunlu muayene ücreti yeni yılda 1.130,40 TL'ye yükseldi. Her araç yıllık olarak muayene işlemleri yaptırmaktadır. Bu kapsamda TÜVTÜRK tarafından belirlenen güncel tutarlarda ödeme gerçekleştiriyor. Muayene işlemi yaptırmayan her araç belirlenen tutarlar da ceza ödemektedir. Muayenesiz olarak trafiğe çıkan araçlar 2022 yılında 427 TL para cezası öderken 2023 yılında bu tutar 951 TL'ye yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN