Armağan Çağlayan fiyatı görünce şaka sandı: Hepimize yazık!

Armağan Çağlayan fiyatı görünce şaka sandı: Hepimize yazık!

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı marketten, manava, kasaptan balıkçı dükkanlarına kadar her yerde kendisini hissettiriyor. Yapımcı Armağan Çağlayan, bir kilo barbun balığına verdiği fiyata ''Hepimize yazık, 1 kilo balık yarım milyar! Yuh! Çüş!' sözleriyle isyan etti.

Türk Lirası'ndaki (TL) değer kaybı ve döviz kurlarındaki yükseliş vatandaşın sofrasından eksiltiyor. Market raflarındaki etiketler sürekli değişirken tezgahtaki fiyatları gören vatandaşlar evine boş dönüyor.

Prodüktör ve editör Armağan Çağlayan, Ayvalık'tan aldığı bir kilo barbun balığının fiyatını sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Ünlü yapımcı, şu ifadelere yer verdi:

basliksiz-2.jpg

'HEPİMİZE YAZIK, YUH, ÇÜŞ'

Yapımcı, "Az evvel 1 kilo barbun balığına 500 TL verdim. Ama kabahat bende tabii, ayıklamadan önce kilosu kaç kira diye sormadım. Ama 1 kilo balık kaç lira olabilir ki? Hem de Ayvalık’ta. Balıklar ayıklanınca almaya gittiğimde satıcı 500 TL diyince, "bırak dalga geçmeyi" dedim. Ama dalga geçmiyormuş. Hepimize yazık, 1 kilo balık yarım milyar! Yuh! Çüş!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN