Arzu Sabancı: Ülkemde mülteci istemiyorum

Arzu Sabancı: Ülkemde mülteci istemiyorum

Arzu Sabancı son günlerde yeniden tartışılan mültecilerin durumu ile ilgili olan gündeme ilişkin yorum yaptı. Sabancı sosyal medyadan paylaştığı mesajında 'Ülkemde mülteci istemiyorum' dedi.

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı, yaptığı sosyal medya paylaşımında "Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de. Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı" dedi.

T24'ün haberine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Hepsini geri göndereceğiz" sözleriyle başlayan “mülteci” tartışması, CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “yabancı uyruklulara su faturasını 10 kat zamla yapacağını açıklamasıyla devam etmişti. O tartışmaya Arzu Sabancı da katıldı.

"Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de" diyen Sabancı, "Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı" diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (19)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
19 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN