At kesip çöpe atan şüpheli yakalandı! Yemek sektöründe çalıştığı ortaya çıktı

At kesip çöpe atan şüpheli yakalandı! Yemek sektöründe çalıştığı ortaya çıktı

Düzce'de Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan bir çöp konteynerında eti sıyrılmış et kemikleri bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve Tarım Orman Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede kemiklerin ata ait olduğu doğrulandı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturmada, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde kemikleri gece saatlerinde bir şahsın çöpe attığı belirlendi. Kısa sürede yakalanan şahsın yeme içme sektöründe işyeri işlettiği ortaya çıktı.

Ekipler, şüphelinin atı nerede kestiğini ve kendi işyerinde mi kullandığını yoksa satışını mı yaptığını belirlemeye çalışıyor. Ayrıca, şüphelinin işyerinden ve diğer işletmelerden de numuneler alınarak laboratuvara gönderildi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan kemiklerin ata ait olduğunu açıkladı. Atı kesen şüpheli çevredeki güvenlik kameraları da incelenerek yakalandı. Olayın aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN