AVM hırsızları polisleri bile şoke etti: Yaşlarından fazla kayıtları var

AVM hırsızları polisleri bile şoke etti: Yaşlarından fazla kayıtları var

Beşiktaş ve Şişli’deki AVM'lerde turistleri takip ederek çantalarından para ve değerli eşyalar çalan 3 çocuk polisler tarafından gözaltına alındı.13, 14, 15 yaşlarında olan bu çocukların toplam 438 suç kaydı olması ise şoke edici bir detay olarak ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta 8 Nisan günü bir AMV'yi ziyaret eden İranlı turist M.A. çantasından cep telefonu ve 2 bin TL'sinin çalındığını fark etti ve durumu polise bildirdi. 22 Nisan'da da aynı AVM'de Gürcistanlı turist A.A. 4 bin dolar, bin 500 TL ve 80 bin TL'lik cep telefonunu kaybetti.

3 AYRI OLAY, AYNI KİŞİLER

Şişli'deki bir AVM'de Iraklı turist M.A.'nın da 9 bin 400 doları çalındı. Peş peşe gelen benzer hırsızlık olayları hırsızlık büro ekiplerini alarma geçirdi. Kameraya görüntülerini izleyen ekipler 3 olayı da aynı kişilerin yaptığını fark etti.

Ekipler 13, 14, 15 yaşlarındaki şüphelileri tespit ederek gözaltına aldı. Şüphelilerin suç kayıtları polisleri de şaşkına çevirdi. Toplamda 438 suç kaydı olan çocuklar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olay, artan çocuk suçlu sayısını ve korunmasız turistlerin hedef alındığına dair endişeleri yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN