Ayçiçek yağı fiyatı dibi gördü! O markette şok eden fiyat... 5 litrelik ayçiçek yağı kuyruğu oluşacak!

Ayçiçek yağı fiyatı dibi gördü! O markette şok eden fiyat... 5 litrelik ayçiçek yağı kuyruğu oluşacak!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte en çok zam alan ürünlerden birisi de ayçiçek yağı oldu. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan ani yükseliş ile birlikte vatandaşlar indirim kovalamaya başladı. İndirim kovalayan tüketicilerin indirim ayağına geldi. Yeni duyurulan kampanya ile birlikte ayçiçek yağı o markette o fiyattan satılacak! İşte tüm detaylar...

MİGROSTAN AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Ülkemizde meydana gelen enflasyon ile birlikte ürün fiyatlarındaki artışın ardı arkası kesilmiyor. Fakat son aylarda ayçiçek yağ fiyatlarında büyük indirimler söz konusu. Migros Sanal Market tarafından yapılan indirim ise kısa sürede tüketicinin dikkatini çekti. Yapılan kampanya ile birlikte daha önce görülmemiş indirim tüketicilerin dikkatini çekti.

Migros tarafından yapılan kampanyaya göre 2'li alımlarda 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 125 TL'ye kadar düştü. Son aylarda düşüş gösteren alım gücü ve küresel olaylar ile birlikte birçok ürüne ve hizmete zam yapılırken gıda malzemelerinde ise indirime gidilerek dengenin sağlanması için çalışılıyor.

Durum şartlarında ise indirim kovalayan vatandaşların ayağına bomba gibi indirim geldi. Market kampanyalarını yakın takibe alınan vatandaşlar Migros Sanal Market üzerinden duyurulan kampanyaya odaklandı. 2'li alımlarda yapılan indirim duyurusu üzerine gözler ayçiçek yağına dikildi. 5 litrelik ayçiçek yağı 2'li alımlarda 125 TL'ye kadar gerileme gösterdi. Fırsatı yakalayan vatandaşlar Migros Sanal Markete akın etti.

istock-826826350-1.jpg

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Migros Sanal Market tarafından duyurulan kampanya ile birlikte tüm dikkatleri üzerinde toplandı. Geçtiğimiz dönemlerde yapılan indirimleri görmemeniz veya duymamanız halinde yeni bir indirim kampanyasını başlattı. Migros Sanal Market üzerinden yapılan duyuru ile birlikte alışverişlerinizde Oba marka 5 litrelik Ayçiçek yağı ürününde yapacağınız 2'li alımlarda 125 TL'ye kadar indirim yapılacağı dikkat çekti.

Migros Sanal Market üzerinden yapılan kampanya ile birlikte detayları paylaşıldı. Kampanya detaylarına göre yapılan alışverişler ile birlikte Oba ayçiçek yağı 5 litrelik pet şişelerde adedi 125 TL'ye kadar düşüş gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN