Ayçiçek yağında rekor indirim geldi! Ramazan indirimi sınırlı sayıda, elini çabuk tutan alıyor!

Ayçiçek yağında rekor indirim geldi! Ramazan indirimi sınırlı sayıda, elini çabuk tutan alıyor!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte ürün fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. 2022 senesi itibariyle en çok fiyat artışına giden ürünlerden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapıldı. Temel gıda ihtiyaçlarından birisi olan ayçiçek yağı market zincirinde dev indirime uğradı. Sınırlı sayıda stoku bulunan ayçiçek yağını erken giden alıyor. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI DİBİ GÖRDÜ

Türkiye'nin en çok zamlanan ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı fiyatları güncellenmeye devam ediyor. 2023 yılı ile birlikte sürekli olarak inişler ve çıkışlar yakalayan ayçiçek yağı fiyatlarında yeni bir indirim söz konusu.

2022 senesinde yaşadığı artış ile birlikte sosyal medyada alay konusu olan ayçiçek yağı fiyatlarında ramazan ayına özel indirim geliyor. Ramazan'a özel indirim ile birlikte sınırlı stokta o fiyattan satılacak. İndirimli ayçiçek yağından faydalanmak istiyorsanız erken kalkmanız gerekecek.

Ramazan ayında vatandaşın bütçesine uygun fiyatı ile birlikte Migos market zincirlerinde indirim yapıldı. Ramazan ayının en büyük indirimlerinden birisi olan ayçiçek yağı indirimi dikkat çekti. Yurt genelinde on binlerce şubesi bulunan Migros market zincirleri kendi marketlerine özel kart sahiplerine ayçiçek yağı indirimi başlattı.

622c445aed13441560e1e5a9.webp

MİGROS'TAN DEV AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Ülke genelinde en çok zamlanan temel ihtiyaç ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarında ramazan ayı indirimi geldi. Ramazan ayı ile birlikte birçok ürüne indirim gelirken ayçiçek yağı en dikkat çeken ürünlerden birisi oldu.

Her ay artan enflasyon ile birlikte fahiş fiyatlara yükselen ayçiçek yağı, Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte her geçen gün etiketi değişiyordu. Daha öncesinde yukarı yönlü değişen etiketleri ramazan ayının gelmesiyle birlikte aşağı yönlü oldu.

en-ucuz-aycicek-yagi-fiyati-ne-kadar.webp

5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Migros market zincirleri tarafından duyurulan ayçiçek yağı indirimi ile birlikte ramazan ayında 5 litre Komili ayçiçek yağı fiyatı 139,90 TL'ye kadar geriledi. Ayçiçek yağı indiriminden faydalanabilmek için Migros Money kart veya Money Club Kart kullanıcısı olmanız gerekir.

İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar Migros Sanal Market üzerinden siparişini verebilir. İndirimin ramazan ayı boyunca devam edeceğini fakat stoklarla sınırlı olduğu bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN