Ayçiçek yağından zam değil indirim haberi geldi! Sudan ucuz fiyatlar: 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları dibe vurdu

Ayçiçek yağından zam değil indirim haberi geldi! Sudan ucuz fiyatlar: 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları dibe vurdu

Uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkartmak isteyenler dört gözle ayçiçek yağı indirimini bekliyor. Herkesi sevindirecek indirimin detayları belli oldu. 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatı dibe vurdu. Kaçıran kaçırdığına bin pişman olacak. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

Yemeklerin olmazsa olmazı ayçiçek yağı son yıllarda en çok zamlanan ürünler arasında yer alıyor. Ekonomik kriz enflasyon derken bir de üzerine fahiş fiyatlar eklenince yağ fiyatları da tavan yaptı. Vatandaşın yüzünü güldüren indirimler ise Migros'tan geldi. Migros'un 5 litrelik Sırma ayçiçek yağı fiyatı düştükçe düşüyor. İşte ayçiçek yağı indirim detayları…

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM

Yaptığı indirimler ile adından söz ettiren Migros ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdükçe düşürdü. 5 litrelik Sırma ayçiçek yağı 184,99 TL'den 154,90 TL'ye düştü. Müşterinin yüzünü güldüren yağ fiyatları sonrasında poşetleri kapan soluğu Migros'ta alıyor.

aycicek-yagi-aldi-basini-gitti.jpg

Cep dostu fiyatları ile dikkat çeken Migros daha birçok üründe indirim yapmaktadır. Ayçiçek yağını 154 TL'ye düştüğünü duyan ishal stok yapmak için en yakın Migros'a koşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN