Aykut Erdoğdu yeniden CHP'de

Aykut Erdoğdu yeniden CHP'de

CHP'den geçtiğimiz temmuz ayında istifa eden İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, bugün toplanan Merkez Yönetim Kurulu'nda çıkan kararın ardından 7 ay sonra partiye geri döndü. Erdoğdu'nun geri dönmesiyle partinin Meclis’teki sandalye sayısı da 134’ten 135’e çıktı.

Eski eşi Özge Pomen ile evliyken gerçekleşen bir telefon konuşması sosyal medyaya yansıyan Aykut Erdoğdu ve yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun'un CHP'den istifa etmesine neden olmuştu.

Erdoğdu, 7 ay sonra yeniden CHP üyesi oldu. Erdoğdu’nun Meclis’in internet sitesindeki profiline de CHP logosu yeniden eklendi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, Erdoğdu’nun CHP’ye geri dönüşüyle partinin Meclis’teki sandalye sayısı da 134’ten 135’e çıkmış oldu.

Aykut Erdoğdu, 7 ay bağımsız milletvekilliği yapmıştı.

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Pomen, sosyal medya hesabından telefonuna kaydettiği bir konuşma kaydı paylaştı. Kayıtta Erdoğdu’nun, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söylediği görüldü. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşinin açıkladığı konuşma kaydının ardından hastaneye kaldırılan yeni eşi Tuba Torun’dan özür diledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN