Babacan, Maraş’ta 250 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi enkazına karanfil bıraktı

Babacan, Maraş’ta 250 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi enkazına karanfil bıraktı

DEVA Partisi lideri Babacan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılmak için gittiği Kahramanmaraş’ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 250 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'ne karanfil bıraktı.

DEVA Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ali Babacan, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılmak için Kahramanmaraş’a gitti.

Sabah saatlerinde CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Ali Öztunç ve İrfan Karatutlu’yla bir araya gelen Babacan, Kapıçam deprem mezarlığını ziyaret ederek 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı. Mezarlıkta Kur’an-ı Kerim okundu.

123.jpg

Babacan, mezarlıktan sonra ekibiyle birlikte depremde çok can kaybının yaşandığı Ebrar Sitesi’ne giderek burada yaşamını yitirenlerin anısına enkaza karanfil bıraktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN