Babacan Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamalara ilişkin konuştu: Söylediklerimi montajlayıp sunmuşlar

Babacan Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamalara ilişkin konuştu: Söylediklerimi montajlayıp sunmuşlar

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Trabzonspor–Fenerbahçe maçında yaşanan olayları değerlendirdi. Maçın ardından yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirten Babacan, “ Söylediklerimi montajlanıp başka bir anlamda sunmuşlar. Bu olay, benim söylediklerimle ilgili yapılmış ilk kurgu/montaj çalışması da değil. O kadar çok gördük ki bunlardan, birileri bunu görev edinmiş” dedi. Babacan yaşanan olayların Türkiye'nin içinde bulunduğu travmatik ortamın sonucu olduğunu söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Trabzonspor–Fenerbahçe maçının ardından çıkan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

'İFADE ETTİĞİM CÜMLELER ÖZÜNDEN SAPTIRILMIŞ'

Maça ilişkin yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirten Babacan, şunları söyledi:

“Ben geçtiğimiz günlerde iki ayrı televizyon programında bunlardan bahsettim. Ancak baktım ki, ifade ettiğim kimi cümleler özünden saptırılmış, kesilmiş biçilmiş. ‘Trabzonspor büyük bir camiadır’ demişim, kesmişler oraları. Söylediklerimi montajlanıp başka bir anlamda sunmuşlar. Bu olay, benim söylediklerimle ilgili yapılmış ilk kurgu/montaj çalışması da değil. O kadar çok gördük ki bunlardan, birileri bunu görev edinmiş.”

'SPOR POLİTİK KARİYER HALİNE GETİRİLDİ'

Babacan, yaşanan olayların içinde bulunulan travmatik ortamın sonucu olduğunu söyledi, "Sporun sporluktan çıkartılıp, aynı zamanda bir politik kariyer haline getirilmesinin de sonucu olarak görüyorum." dedi.

Fenerbahçe ve Trabzon'un Avrupa'da oynadıkları futbol ile anılmasının istediğini söyleyen Babacan, "Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarını bir hatırlayın, tüm dünyaya örnek olarak gösterildi, değil mi zamanında? Trabzonspor öyle anılmaya devam edilmeli.” dedi.

Trabzon'u futbol fabrikası olarak nitelendiren Babacan, "Bunun öyle kalmasını sağlamak için de, çok çalışmamız gerekiyor; gerekirse eleştireceğiz, eleştirmekten geri durmayacağız." şeklinde konuştu.

'TRABZONSPOR’A HAKSIZLIK YAPMAMALIYIZ'

Trabzonspor camiasını, Trabzon şehrini bu olaylarla değerlendirmenin büyük bir yanlış olduğunu söyleyen Babacan, "Her şeyden önce, ülkemizin güzide takımlarından biri olan ve Türk futboluna büyük katkılar sunmuş olan Trabzonspor’a haksızlık yapmamalıyız" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN