Babacan'dan milletvekili adaylarına başarılar mesajı: 14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak

Babacan'dan milletvekili adaylarına başarılar mesajı: 14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala DEVA Partisi, CHP listelerinden seçime girme kararı aldı. DEVA Partisi Lideri Babacan, sosyal medya hesabından partisinin CHP'den listeye giren adaylarının tam listesini paylaşarak milletvekili adaylarına başarılar diledi. Babacan, "14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak." ifadelerini kullandı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 4 parti CHP listelerinden seçime girme kararı verdi. Bu partilerden biri olan DEVA Partisi de CHP listelerinden seçime girecek. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından partisinin CHP'den listeye giren adaylarının tam listesini paylaştı.

Babacan, paylaşımında milletvekili adaylarına başarılar dileyerek "14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak." ifadelerine yer verdi.

Babacan'ın paylaşımı şu şekilde:

"14 MAYIS'TA TÜM TÜRKİYE KAZANACAK"

"Milletvekili adaylarımız; ülkemiz için, partimiz için, ittifakımız için hayırlı olsun. Aday olan tüm arkadaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. 14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak."

İşte DEVA'nın CHP'den listeye giren 25 adayı...

ftsefruwaam5y7z.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN