Babalar Günü’nde babalar iPhone'suz kalmayacak! Babalar gününe özel 20.999 TL fiyatıyla…

Babalar Günü’nde babalar iPhone'suz kalmayacak!  Babalar gününe özel 20.999 TL fiyatıyla…

Babalar Günü için hediye arayanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Vatan Bilgisayar indirimli fiyatlar ve taksit seçenekleri ile tüm babaları iPhone sahibi yapacak. İşte Vatan Bilgisayar Babalar Günü indirim detayları…

Teknoloji sever babalar bu kez sevinçten havalara uçacak. Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenleyen Vatan Bilgisayar, inanılmaz iPhone fiyatları ile tüm babaların yüzünü güldürdü. Türkiye'nin önde gelen perakende şirketi Apple marka Akıllı telefonlarda indirim yapıldığını duyurdu. Özel fiyatlarla satışa çıkarılan iPhone 11 telefonlar en dikkat çeken hediyeler arasında yer alıyor. İşte Vatan Bilgisayar Babalar Günü indirim detayları…

VATAN BİLGİSAYAR'DAN iPHONE KAMPANYASI

Her yıl Haziran ayının 3 pazar günü kutlanan Babalar Günü için hediye arayışı devam ediyor. Babasına sevindirmek isteyen birçok kişi anlamlı hediye almak isterken teknoloji tutkunu babalar bu kez bayram edecek. Babalar Günü'ne özel kampanyaları ile müşterilerin yüzünü güldüren Vatan Bilgisayar iPhone 11 fiyatlarında indirim yaptı. 2019 yılında piyasaya sürülen iPhone 11 marka akıllı telefonlar bu yılın en çok araştırılan telefon modelleri arasında yer alıyor.

vatan-iphone-11-kampanya.jpg

iPHONE 11 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?


Şık tasarımı ve yüksek performansı ile dikkat çeken iPhone 11 gelişmiş kamera özellikleri ile de en çok tercih edilen telefonlar arasında yer alıyor. A13 Bionic çipseti, yüksek hızlı işlem gücü sağlarken, çift kamera sistemi ile yaratıcı fotoğraflar çekme imkanı sunuyor.
Geniş ve parlak bir ekrana sahip olan iPhone 11 gelişmiş batarya ömrü ve sürükleyici deneyim ile iOS işletim sistemini bünyesinde barındırıyor. Babalar Günü’ne özel kampanyası ile dikkat çeken Vatan Bilgisayar hem mağazalar hem de web sitesi üzerinden Kampanyayı müşterilerle buluşturuyor. Kampanya süresinin sınırlı olduğu belirtilerek teknoloji tutkunlarının fırsatı değerlendirmesi gerektiğinin altı çizildi.

iphone-11.jpg

VATAN BİLGİSAYAR iPHONE 11 FİYATLARI

iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Fiyatı: 20.999 TL
iPhone 11 64 Gb Siyah Akıllı Telefon Siyah Fiyatı: 18.999 TL
iPhone 11 128 Gb Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı: 20.999 TL
iPhone 11 64 Gb Akıllı Telefon Beyaz Fiyatı: 18.999 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN