Bahçelievler'de basın mensuplarına özel jest: 7/24 açık 'BiKahve'de ücretsiz ikram dönemi başladı

Bahçelievler'de basın mensuplarına özel jest: 7/24 açık 'BiKahve'de ücretsiz ikram dönemi başladı

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İncirli'deki sosyal tesis 'BiKahve'nin kapılarını gazetecilere açtıklarını duyuran Bahadır, günün her saati görev yapan habercilere tesisin 7/24 hizmet vereceğini ve kahve ikramlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Bahçelievler Belediyesi, mesai mefhumu gözetmeksizin sahada görev yapan basın çalışanları için dikkat çeken bir sosyal projeyi hayata geçirdi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen buluşmada basın mensuplarıyla bir araya gelerek günlerini kutladı.

Buluşmada hekimlik mesleği ile gazeteciliği kıyaslayan Başkan Bahadır, haberciliğin zorlu şartlarına vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz ben hekimim. Nasıl hekimlik zorsa, gazetecilik daha zor. Barışta da savaşta da hep dışarıdasınız; selde, yangında, bombada sahadansınız. Muhabirliğinden genel yayın yönetmenliğine kadar her kademesi meşakkatli bir meslek."

Başkan Bahadır ayrıca Gazze'de ve Filistin'de görev yaparken hayatını kaybeden basın mensuplarını da anarak rahmet diledi.

"7/24 AÇIK VE GAZETECİLERE KAHVE ÜCRETSİZ"

İlçedeki sosyal tesis sayısını artırmaya devam ettiklerini belirten Bahadır, İncirli bölgesinde yer alan 'BiKahve' tesisinin habercilerin hizmetinde olacağını duyurdu:

"Gece yarısı, sabaha karşı hiç fark etmez; zaman kavramı olmadan çalışıyorsunuz. Kışın ısınabileceğiniz, oturup dinlenebileceğiniz bir yer burası. Hangi kurumdan olursa olsun, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm basın mensuplarımıza kapımız açık ve kahvelerimiz ücretsizdir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN