Bakan Güler TUSAŞ saldırısının faillerini açıkladı

Bakan Güler TUSAŞ saldırısının faillerini açıkladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler TUSAŞ saldırısı hakkında yaptığı açıklamada saldırının PKK tarafından yapıldığını belirtti.

Ankara'da TUSAŞ binasına yapılan terör saldırısında 4 kişi şehit olmuş 14 kişi de yaralanmıştı. Saldırının ardından Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Güler teröristlerin PKK'lı olduğunu ifade etti. Güler, "Bu PKK'lı şerefsizlere hak ettikleri cezayı her seferinde veriyoruz, akıllanmıyorlar. Her zaman söylediğimi tekrar ediyorum, en son terörist ortadan kaldırılıncaya kadar bunların peşini bırakmayacağız'' dedi.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN