Bakan Koca'dan Hemşireler Günü mesajı

Bakan Koca'dan Hemşireler Günü mesajı

Sağlık Bakanı Koca, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü yayınladığı video mesajla kutladı. Koca, "Hemşirelerimizin ağır risk altında verdiği mücadele kayıtlara geçmelidir" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Koca, yayınladığı video mesajda, hemşireliğin kardeşlik makamı olduğunu belirtti.

"HEMŞİRELERİMİZ AĞIR RİSK ALTINDA MÜCADELE VERİYOR"

Hemşirelerin en zor anların ve hayata umudun paylaşıldığı kişiler olduğunu vurgulayan Bakan Koca, açıklamanın devamında şunları söyledi:

"Üstün emekleri, eşsiz fedakarlıklarıyla bu makamı bihakkın yerine getiriyorlar. Hele ki yaşadığımız salgın günlerinde o yüce gönüller adeta destanlaştılar. Onlar, hatırlanacak değil asla unutulmayacak emeğin sahipleri, gurur duyduğumuz mesai arkadaşlarımız. Hemşirelerimizin ağır risk altında verdiği mücadele kayıtlara geçmelidir. Pandemi döneminin tarihçesine geçecek çok hemşiremiz var. Hemşirelik, tüm tıpta olduğu gibi bilgiyi, sanatı ve merhameti birlikte içerir."

Ramazan Bayramı arifesi dolayısıyla hemşirelere dua temennisinde bulunan Koca,"İnsana hakkıyla hizmet onurunu yüreklerinde taşıyan hemşire kardeşlerime, mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onlara şükran duygularımızın ifadesi zordur. Hemşireler Günü'nüzü en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN