Bakan Soylu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Böyle liderler ülkelerine yüz yılda bir ya gelir ya gelmez

Bakan Soylu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Böyle liderler ülkelerine yüz yılda bir ya gelir ya gelmez

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ülkede büyük devrimler gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Böyle liderler ülkelerine yüz yılda bir ya gelir ya gelmez. Ne yapacaksak zamanında yapacağız. Ülkemizi onun zamanında zenginleştireceğiz. Ülkemizi onun zamanında büyüteceğiz. Ülkemizin altyapısını en mükemmel onun zamanında getireceğiz" dedi.

Dün gece 50'ncisi yapılan kökünü kurutma operasyonunda "güvenlik güçlerine kolaylık dilemek için" Diyarbakır'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ardından İstanbul Sultangazi Belediyesi'nin etkinlik çadırındaki sahur programına katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkede büyük devrimler gerçekleştirdiğini söyledi.

'BÖYLE LİDERLER YÜZ YILDA BİR YA GELİR YA GELMEZ'

Kendilerini desteklemeyenlere tepki gösteren Soylu, Erdoğan'a da destek mesajı vererek şöyle konuştu:

"Aile yapımıza dokundurmayız. Kırmızı çizgilerimiz var. Terör örgütünü ülkemizin içinden söküp attık. Bir daha terör örgütünü ülkemizin içerisine sokmayız, sokturmayız. Yitiklerimizi bulduk bir daha kaybettirmeyiz, kaybetmeyiz. Onun için bu mücadeleyi hep beraber ortaya koyacağız. Hep beraber gerçekleştireceğiz. O bizi istemeyenler yerimize bunları ikame etmeye çalışanlara vereceğimiz cevap budur. Bir vereceğim cevap daha var o da şu. Böyle liderler ülkelerine yüz yılda bir ya gelir ya gelmez. Ne yapacaksak zamanında yapacağız. Ülkemizi onun zamanında zenginleştireceğiz. Ülkemizi onun zamanında büyüteceğiz. Ülkemizin altyapısını en mükemmel onun zamanında getireceğiz. Sonra gelecek nesillere güçlü ve büyük bir Türkiye bırakacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN