Bakan Soylu'ya afet bölgesi Şanlıurfa'da protesto

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, en az 15 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan selin vurduğu Şanlıurfa'da, vatandaşlar tarafından yuhalanarak protesto edildi.

Kahramanmaraş merkezli, art arda meydana gelen iki depremin ardından sel felaketinin de vurduğu Şanlıurfa'da 13, Adıyaman'da ise 2 kişi olmak üzere toplam 15 kişi hayatını kaybetti. İki afetin ağır tahribat yarattığı bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yurttaşlar tarafından protesto edildi.

Şanlıurfa'da Soylu'ya seslenen vatandaşlar, korumaları tarafından engellenince Soylu'yu yuhalamaya başladı.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, dün akşam İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte Şanlıurfa’da sel bölgesini ziyaret etmişti.

'SOYLU GELİP TALİMAT VERDİ'

Ziyaret esnasında bir yurttaş, sel felaketiyle baş başa bırakıldıklarını belirterek, Soylu'nun, Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden bir saat önce afet bölgesine geldiğini iddia edip “Bu ekipler 1 saat önce buraya geldi. Sabahtan beri ben buradayım. Hiçbir ekip yoktu. Sırf siz geleceksiniz diye Süleyman Soylu az önce gelip, talimat verdi, buraya kamyonları yığdı, çekip gitti. Sabahtan beri burada kimse yok. Bizim bütün umudumuz sizsiniz, sizlersiniz. Urfa’yı yalnız bırakmayın. 20 yıldır perişanız” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN