Bakan'dan kamuya 49 bin 901 atama müjdesi

Bakan'dan kamuya 49 bin 901 atama müjdesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 22 Mart 2024 tarihinde 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamuya atanacağını müjdeledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları için birçok alanda destek sağladığını söyledi. Göktaş, 22 Mart 2024 tarihinde 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına atanacağını ve bu atamalarla birlikte kamuda istihdam edilen şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısının 49 bin 901'e ulaşacağını bildirdi.

mahhh.jpg

Göktaş, şehit yakını ve gazilerin hayatını kolaylaştırmak için maddi ve manevi tüm imkanların seferber edildiğini ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN