Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal cezayı kesti, 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal cezayı kesti, 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında büyük bir sınav verecek. Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertli ekipte deprem üstüne deprem yaşanmaya devam ediyor. Uzun süredir forma şansı bulamayan o isim İsmail Kartal'ın radarına girdi. 5 milyon euroluk yıldız bir daha sahaya adım atamayacak.

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk yarışına giren aynı zamanda Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bugün deplasman Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertli ekipte hedef 3 puan. Ancak gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. İsmail Kartal 5 milyon euroluk yıldıza cezası kesti. Bir daha kadroya alınmayacak...

İSMAİL KARTAL CEZASYI KESTİ

Fenerbahçe taraftarının sahada görmek istediği oyunculardan biri olan Kent, Union maçında forma şansını yakaladı ancak istenilen performansı gösteremedi. Hal böyle olunca İsmail Kartal yıldız oyuncuya cezayı kesti.

BİR DAHA SAHAYA AYAK BASAMAYACAK

Fenerbahçe kulislerinden gelen son dakika bilgilerine göre, Kent'in bir daha İsmail Kartal'dan formayı almasının çok zor olduğu dile getirildi. Yıldız oyuncunun devre arasında birçok talibi bulunuyordu ancak o takımda kalıp savaşmak istemişti.

yeni-proje-2024-03-17t130302-402.jpg

15 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİST

27 yaşındaki kanat oyuncusu, İskoç ekibi Rangers ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma ile 15 maça çıkan ve 634 dakika sahada kalan Kent, 1 gol atarken, 2 kez de asist yaptı.

yeni-proje-2024-03-17t130314-016.jpg

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

Papara Park'ta oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN