Bakanlar Toplantısı başladı: Gündem ekonomi

Bakanlar Toplantısı başladı: Gündem ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında bir araya gelen Bakanlar Toplantısı başladı. Toplantıda öne çıkacak gündemler arasında ekonomik gelişmeler, F-16 görüşmeleri ve öğretmen atamaları var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar, gündemdeki önemli gelişmeleri konuşmak üzere Beştepe'de bir araya geldi.

EKONOMİK GELİŞMELER GÜNDEMDE

Saat 15.00'te başlayan Bakanlar Toplantısı'nda öne çıkan başlıkların ekonomik gelişmeler, F-16 görüşmeleri ve öğretmen atamaları olması bekleniyor.

1kapak-005.jpg

BAKAN TEKİN TOPLANTIYI İŞARET ETMİŞTİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, öğretmen atamalarına ilişkin gelişmeye yönelik Bakanlar Toplantısı'nı işaret etmişti.

Öğretmen atamalarının söz konusu toplantıda ele alınabileceği düşünülüyor. Öte yandan dış politikadaki gelişmeler ve ekonomik konuların da kabine gündeminde olması bekleniyor.

31 Mart’taki seçimleri için alınacak önlemler de masada olacak.

Toplantının ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameraların karşısına geçmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN