Bakanlık lise, lisans ve önlisans memur alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! KPSS şartı istenmiyor

Bakanlık lise, lisans ve önlisans memur alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! KPSS şartı istenmiyor

Memur olmak için ilanları yakından takip eden vatandaşlara açıklama Kültür ve Turizm Bakanlığından geldi. Kurum bünyesinde lise, lisans ve önlisans mezunu olarak memur alımı yapılacak. KPSS şartsız hemen başvuru yapabilirsiniz. İşte bakanlık memur alımları…

KPSS şartsız memur olma fırsatı sunan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Tiyatrosuna sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Kültür Bakanlığı bünyesinde istihdam sağlamak amacıyla yapılan personel alımları için detaylar tek tek açıklandı. İşte bakanlık memur alımları…

SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURULARI BAŞLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı kapsamında yapılacak personel alımları için Düzce Devlet Tiyatrosunda istihdam edilecek sözleşmeli personel alımı yapılacağı aktarıldı. 7 farklı kadroda yapılacak alımlar için detaylar tek tek paylaşıldı. Düzce Devlet Tiyatrosu kapsamında yapılacak alımlar için belirlenen kadrolar şu şekildedir:

tiyatro.jpg

  • 10 Sanatkar Memuru,
  • 7 Uzman Memur

Belirtilen kadrolar kapsamında toplam 17 sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi. Resmi gazetede yayınlanan ilan doğrultusunda 5 Haziran 2023 tarihinde başlayan başvuruların 19 Haziran 2023 tarihine kadar devam edeceği aktarıldı.

MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kültür ve Turizm Bakanlığı kapsamında Devlet Tiyatrosunda çalışmak isteyen adaylar için istenen başvuru şartları şu şekildedir:

duzce-devlet-tiyatrosu.jpg

  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartların sağlanması,
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Adayların görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanması,
  • Adayların herhangi bir suç hükümlülüğünün bulunmaması,
  • Erkek adayların askerlik görevini yapmış olması ya da askerlikle ilişiğinin bulunmaması,
  • Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Düzce Devlet Tiyatrosuna yapılacak personel alımları için adaylardan KPSS şartı istenmediği belirtirdi. Ancak adayların meslek gruplarına göre özel şartları sağlaması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN