Balayı dönüşü facia! 1 hafta önce evlenen çift yan yana toprağa verildi

Balayı dönüşü facia! 1 hafta önce evlenen çift yan yana toprağa verildi

Kastamonu'da yağmurun etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü karşı şeride geçerek yolcu otobüsü ile çarpışmıştı. Feci kazada hayatını kaybeden Hüseyin-Miray Sane Etçi çiftinin balayından döndükleri öğrenildi. Çiftin cenazeleri Sinop'ta yan yana toprağa verildi.

Korkunç kaza, sabaha karşı Tosya D-100 kara yolu Çaykapı köyü mevkisinde meydana geldi. İstanbul-Samsun istikametinde giden 06 DE 9797 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Otomobil, Samsun-İstanbul istikametinde ilerleyen 28 ABE 309 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.

4894966.jpg

KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 15 KİŞİ YARALANDI

İhbarla kaza yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Etçi (35) ile yanındaki eşi Miray Sane Etçi (28) hayatını kaybetti. Şoför ile yolcu otobüsündeki 15 yolcu yaralandı.

4897928.jpg

1 HAFTA ÖNCE EVLENMİŞLERDİ

Kazada hayatını kaybeden Hüseyin ile Miray Sane Etçi çiftinin 18 Haziran'da Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılan düğünle hayatını birleştirdiği ve balayı için Muğla'ya gittikleri ortaya çıktı. Yeni evli çiftin balayından dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi.

4897933.jpg

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Etçi çiftinin cenazeleri, hastane morgundan alınarak Boyabat ilçesine getirildi. Çift için Hacı Ergün Gürbüz Camii'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası Etçi çiftinin cenazeleri, sevenlerinin gözyaşları arasında Boyabat Şehir Mezarlığı'nda yan yana defnedildi.

4898275.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN