Balya balya para paylaşmıştı: TikTok fenomeni Reşit Bozdağ'a 'örgüt üyeliğinden' gözaltı

Balya balya para paylaşmıştı: TikTok fenomeni Reşit Bozdağ'a 'örgüt üyeliğinden' gözaltı

Evlilik programıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan'ın birlikte olduğu sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, havalimanında terör örgütü üyeliğinden gözaltına alındı. Bozdağ, sosyal medyada paylaştığı balya balya paralarla gündeme gelmişti.

Fenomenlere yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. 'Kısmetse Olur' isimli evlilik programıyla üne kavuşan Melis Buse Betkayan ve TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ da düzenlenen bir operasyonla gündeme geldi.

TikTok'ta Serbest Hoca diye bilinen ve sosyal medyada paylaştığı balya balya paralarla adından söz ettiren Reşit Bozdağ, Melis Buse Betkayan ile birlikte Kıbrıs'a tatile gitmek için İstanbul Havalimanı'na gitti.

3579440-be685cbd782c714ca02671ac7dca5683-640x640.jpg

ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN GÖZALTI

Burada kimlik kontrol noktasından geçen Bozdağ'ın bilgilerini kontrol eden polis, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğunu belirledi. Konuyla ilgili İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bilgi veren ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN