Bankalarda yeni dönem başladı! Borç istemeye çekinenlerin işine yarayacak: Tek tuşla bankanız sizin yerinize halledecek

Bankalarda yeni dönem başladı! Borç istemeye çekinenlerin işine yarayacak: Tek tuşla bankanız sizin yerinize halledecek

Bankalar alacaklılara müjdeyi verdi. Yeni özelliği "Ödeme iste" sayesinde utananlar ya da çekinenler borcunu tek tuşla isteyebilecek. Ödeme iste seçeneğine tıkladıktan sonra gerisini bankanız halledecek. İşte tüm detaylar...

Milyonlarca alacaklıya güzel haber bankalardan geldi. Yeni dönemde bankalar tek tuşla sizin yerinize borçlarınızı talep edecek. Borcu olan vatandaşın hesabından alacaklının hesabına direkt olarak aktaracak.

"ÖDEME İSTEĞİ" ÖZELLİĞİ DUYURULDU

Bankalar tarafından yeni dönem başladı. Borç istemekten çekinenler için "Ödeme iste" özelliği geldi. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilen bu uygulama sayesinde borçlular ile alacaklı arasındaki sorunlar çözülecek. Acil nakit arayışında olan alacaklılar bu özellik sayesinde kısa sürede borç talebinde bulunabiliyor.

3-123.jpg

ALACAKLILAR TEK TUŞA BORCUNU İSTEYECEK

Müşterilerin işini kolaylaştırmak adına yeni özellik duyuruldu. alacaklı ve borçlu arasında borç transferini kolaylaştıran bu özellik hayata geçirildi. Bu özellik sayesinde hem ödeme yapılacak hem de ödeme alınabilecek.

Uygulama güncelde Vakıfbank, Garanti BBVA ve Türkiye İş Bankası tarafından müşterilere sunuluyor. Özellik sayesinde alacaklı kişiler borçlu kişilere uygulama üzerinden "ödeme isteği" gönderebilecek. Borçlu kişi bu isteği onaylaması halinde hesabındaki para alacaklının hesabına geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN