Barış Yarkadaş'ın 'Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım' sözleri yeniden gündem oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultay'ında 81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi dün Cumhuriyet'in ve partinin 100. yılında yeni genel başkan olarak Özgür Özel'i seçti. Özgür Özel'in genel başkan olması akıllara Barış Yarkadaş'ın 'Özgür Özel kazanırsa mesleği bırakırım' sözlerini getirdi.

Özgür Özel, 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu döneminden sonra CHP'nin 8. Genel Başkanı oldu. Özel'in 'bugünden itibaren seferberlik ilan ediyorum' diyerek pazartesiyi işaret etmesi dikkat çekti.

YARKADAŞ'IN 'MESLEĞİ BIRAKIRIM' SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEMDE

CHP Genel Başkan seçiminin ardından Barış Yarkadaş'ın eylül ayında katıldığı bir TV programında kullandığı ifadeler yeniden gündeme geldi. Yarkadaş canlı yayında 'Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım' sözlerini kullanmıştı.

Özel'in seçilmesinin ardından Yarkadaş'ın bu sözleri yeniden sosyal medyada gündem oldu. Yarkadaş'ın o videosunu paylaşan sosyal medya kullanıcıları videoyu yorum yağmuruna tuttu.

Öte yandan Özgür Özel, Yarkadaş'ın sözlerine 'Barış Yarkadaş'ın sözlerini saygıyla karşılıyorum. Meslek hayatında başarılar diliyorum' diyerek cevaplamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN