İmamoğlu'ndan Özel'e tebrik: Değişim sırası Türkiye'de

İmamoğlu'ndan Özel'e tebrik: Değişim sırası Türkiye'de

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin yeni genel başkanı seçilen Özgür Özel'i sosyal medya üzerinden tebrik etti. Paylaşımına Özel ile kurultayda çekilen bir fotoğrafını da ekleyen İmamoğlu, "Değişim sırası Türkiye'de" dedi.

CHP'nin 38'inci Kurultayı'nda ikinci tura kalan seçimlerde delegelerin 812 oyunu alarak Özgür Özel yeni genel başkan seçildi. Kurultay'da bugün Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşım ile CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'i tebrik etti. Paylaşımına Özgür Özel ile kurultayda çekilen bir fotoğrafını da ekleyen İmamoğlu, "Değişim sırası Türkiye'de" dedi.

İmamoğlu'nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

"Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kongresi'nde Genel Başkan seçilen Sayın Özgür Özel'i tebrik ediyor, kongrenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değişim sırası Türkiye'de"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN