Barışmak istemeyen eski sevgilisini silahla vuran şahıs tutuklandı

Barışmak istemeyen eski sevgilisini silahla vuran şahıs tutuklandı

Adana’da bir erkek, kendisiyle barışmak istemeyen eski sevgilisini tabancayla boynundan vurdu. Kadın ağır yaralanırken, kasıtlı olarak vurmadığını iddia eden saldırgan ise tutuklandı.

Türkiye'de günden güne artan kadına şiddet önlenemezken, son olarak Adana'da yaşayan bir kadın daha eski partnerinin silahlı saldırısına uğradı. Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13316 Sokakta, Cengiz K. (35) kendisinden ayrılan kız arkadaşı Tülay T. (25) ile görüşmek istedi. Tülay T.’yi bulan Cengiz K. kendisiyle yeniden sevgili olmasını talep etti. Ancak genç kız bu talebi kabul etmeyince Cengiz K., tabancayla Tülay T.’yi boynundan vurdu.

'TEMİZLERKEN VURDUM' DEDİ

Cengiz K., ağır yaralanan kadını aracına koyup bir hastaneye götürdü. Hastanenin polise haber vermesi üzerine şüpheli yakalandı. Emniyete götürülen Cengiz K., eski sevgilisini tabancayı temizlerken vurduğunu, pişman olduğunu öne sürdü. Ancak genç kız ifadesinde, eski sevgilisinin kendisini kasıtlı vurduğunu söyledi.

Şüpheli, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkartılan Cengiz K. tutuklandı. Şüphelinin olayda kullandığı tabancanın da ruhsatsız olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN