Basit bir tıkanıklık zannetti: Burnundan çıkanlar şoke etti! Doktorlar bile böyle vakayla ilk kez karşılaştı

Basit bir tıkanıklık zannetti: Burnundan çıkanlar şoke etti! Doktorlar bile böyle vakayla ilk kez karşılaştı

Burnuyla ilgili sorunlar yaşayan adam, muayene olduktan sonra doktorlar dahil herkesi şaşkına çevirdi. Adamın başına gelenler, dünya basınında da ilgi gördü. İşte detaylar...

ABD'de burnunda tıkanıklık yaşayan Bloke, semptomları nedeniyle hastaneye gitti. Bir şeylerin yolunda gitmediğini ilk defa 2023 Ekim ayında fark ettiğini ancak birkaç ay öncesine kadar olayın boyutunun bu kadar büyümediğini belirtti. Hastaneye belirli şikayetlerle giden adamın yaşadıklarına doktorlar bile akıl sır erdiremedi.

kurtcuk-burna-girer-mi.jpg

SÜREKLİ BURNU KANAMAYA BAŞLADI

Burnunda ve yüzünde yaşanan gariplikleri fark eden adam, neler yaşadığını tam anlamlandıramıyordu. Olay hakkında konuşan adam, "Birkaç saat içinde yüzüm şişmeye başladı, dudaklarım şişti, zar zor konuşabiliyordum. Yüzümün tamamı yanıyormuş gibi hissettim" dedi.

Semptomları arttıkça hayatı cehenneme dönmeye başladı. Sürekli burnu kanamaya başlayan adam, kanamasından dolayı dışarı dahi çıkamamaya başladı. Yaşadıklarına dayanamayan adam soluğu hastanede aldı.

"BURNUMDA MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞAYAN KURTÇUK VARDI"

Sabah'ta yer alan habere göre, Bloke'un burnuyla ilgili yaşadığı rahatsızlığına teşhis koyan Dr. David Carlson, "Benden burun kanamasına daha yakından bakmamı istedi, bu yüzden bir kamera alıp burnun içine baktık ve işte o zaman her şey çarpıcı biçimde değişti" dedi.

Bloke ise şunları ekledi: "Muayene gittiğimde doktor 'hareket görüyorum' diyor. İğrenç, burnunun iç kısmında ve sinüs boşluğunda mutlu bir şekilde yaşayan çok sayıda böceğin varlığıydı."

burna-giren-kurtcuk-nasil-cikarilir.jpg

BURNUNDAN 150 KURTÇUK ÇIKTI

Dr. David Carlson, bunların mikroskobik böcekler de olmadığını, daha büyük olanların, "Serçe parmağımın ucu kadar büyük" olduğunu söyledi. Dr. David Carlson, yalnızca böceklerin varlığıyla rahatsızlık vermediğini aynı zamanda beslendiklerinde dışkı yarattıklarını ve bunun da toksik bir iltihaplanma yarattığını belirtti.

Doktorlar, böceklerin beyine ve göze çok yakın bir yerde olduğundan beyinde erozyon yaratabileceğine dikkat çektiler. Doktorların erken müdahalesiyle adamın burnundan 150 kurtçuk çıktı. Doktorlar ve hemşireler görenleri şakına çeviren böyle bir olaya daha önce hiç şahit olmadıklarını belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN