Başvuran herkese 15.000 TL nakit para! Bayram öncesi müjde yağdı

Başvuran herkese 15.000 TL nakit para! Bayram öncesi müjde yağdı

Kurban Bayramı öncesi milyonlarca vatandaşa 15 bin TL ödeme müjdesi geldi. Başvuran herkesin hesabına 15.000 TL yatacak. Duyanlar elini çabuk tuttu

Kurban Bayramı’na günler kala bankalardan da kredi müjdesi geldi. Para musluklarını açan bankalar düşük faizle kredi veren bankalar şartlarını açıkladı. QNB Finansbank da müşterilerine sevindiren haberi açıkladı. Başvuru yapan herkese 15 Bin TL ödeme yapılacak. Hem de düşük faizle!

Bankalar emekli promosyon kampanyalarını açıklamaya devam ederken, kredi çıkmayanlara da avantaj sağladı. QNB Finansbank’tan başvuran herkese 15 bin TL kredi verileceği duyuruldu.

img-2293-001.jpeg

BAŞVURAN HERKESE 15 BİN TL KREDİ

QNB Finansbank bayram öncesi vatandaşlara kredi müjdesi verdi. Yapılan açıklamada, yeni müşterilere özel 12 ay vade ile 15 Bin TL ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi. Söz konusu kredinin %1,99 faiz oranıyla verileceği bildirildi.

QNB Finansbank yeni müşteriler 15 Bin TL kredi çektiklerinde toplam 17 Bin 535,43 TL geri ödeme yapacaklar. Söz konuru kredinin taksit ödemesi ise 1.461,20 TL olarak hesaplanıyor. Krediye uygulanacak olan faiz oranı ise %1,99 olarak bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN