Başvuran herkese 600 TL! Hesaba hemen yatırılıyor, o bankanın müşterisi olmanız yeterli

Başvuran herkese 600 TL! Hesaba hemen yatırılıyor, o bankanın müşterisi olmanız yeterli

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm hızıyla devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cazip teklifler sunuyor. Son olarak bir özel banka, yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. İşte, 600 TL para hediye eden o banka ve kampanya şartları...

Yapı Kredi, müşteri olan herkese toplamda 600 TL veriyor. Kampanyaya katılım oldukça kolay. Yapı Kredi müşterisi olmak isteyen kişiler sadece banka kartı çıkartarak paralarını hesaplarına aktarabiliyor. Davet etme yöntemi ile yapılan işlemin üst limiti de bulunmuyor.

YAPI KREDİ HEDİYE 600 TL NASIL ALINIR?

Yapı Kredi tarafından sunulan kampanyaya bir yakınınızın veya arkadaşınızın size davet kodu göndermesiyle birlikte katılım sağlayabilirsiniz. Müşteri olma işlemi 10 dakika sürerken, ilerleyen süreçlerde koşulları yerine getirdiğiniz taktirde 600 TL'ye kadar para puan kazanabiliyorsunuz.

Zaten Yapı Kredi müşterisiyseniz yakınlarınızı davet ederek de para puan kazanabilirsiniz. Üstelik istediğiniz kadar kişi getirebilir ve herkes için puanları katlayarak hesabınıza aktarabilirsiniz.

Yakınlarınızı, Yapı Kredi'nin mobil bankacılık uygulamasına giriş yaparak; Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et adımlarını izleyerek Yapı Kredi mobil uygulamasından Yapı Kredi müşterisi olmaları için size özel referans kodu ile davet edebilirsiniz.

Yakınlarınız müşteri olurken bu kodu ilgili alana girdiğinde puanlarınız hesabınıza kısa süre içerisinde yatırılıyor.

YAPI KREDİ HEDİYE 600 TL KAMPANYASI ŞARTLARI NELER?

* Yapı Kredi mobil uygulamasından size özel referans kodu ile müşteri olduktan sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 250 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 250'şer TL ek puan tanımlanır.

* Puan yüklemesi yalnızca bireysel kredi kartına ya da bireysel TLcard'a yapılacak.

* Dijital karttan yapılan harcamalar kampanyaya dahil.

* Ek kart ve ön ödemeli kartlar kampanyaya dahil değil.

* Kazanılan puanlar öncelikli olarak bireysel kredi kartına, açık kredi kartı bulunmaması durumunda bireysel TLcard'a yüklenecek.

* Kullanıma açık Yapı Kredi kredi kartı ya da banka kartı bulunmayan müşteriler puan kazanamaz.

YAPI KREDİ HEDİYE 600 TL KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN