Gel bu bedduayı beraber yapalım

Gel bu bedduayı beraber yapalım

Sandığın son virajında hükümet, Millet İttifakı’na dönük ithamlarını sertleştirdi. ‘PKK’yla iş tutuyorlar’ söylemlerine karşı Akşener en net vurguyu yaptı, Cumhurbaşkanı’na seslendi: PKK ile iş tutanın Allah belasını versin. PKK’nın P’sinin yanından geçtiysem cenabı hak beni kahrı perişan eylesin. Var mısın Erdoğan bu bedduayı beraber etmeye?

Cumhurbaşkanı muhalefete “PKK’sından FETÖ’süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar” ithamını yöneltti. Erdoğan’ın sözleri karşısında Kılıçdaroğlu “İftira atıyorlar. İnsanlık suçu teröre karşı durmayan insan değildir” dedi. Davutoğlu da “Kimin arkasında terör örgütleri varsa bunun ortaya çıkarılması görevdir. Oy için toplumu tahrik ediyorlar” tepkisini gösterdi. Muhalefetten hükümete dikkat çeken yanıt ise Akşener’den geldi.

‘TÜR DEĞİLİZ ERDOĞAN HEPİMİZ ALLAH’IN KULUYUZ’

oplumun kutuplaştırıldığını belirten İYİ Parti lideri, Erdoğan’ın “Alevilere, her türe saygı duyarız” sözlerine “Bu nasıl saygısızlık. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı bize tür diyor. Hayvan değil Allah’ın kuluyuz” karşılığını verdi. ‘Terörle iltisak’ iddiası için de “Vallahi bu kadının eline terörist eli değmez. Ölür o ölür. Ama Erdoğan’ın sağ elinde Hizbullah sol elinde PKK var. Sonra utanmadan PKK’yla iş tuttuğumuzu söylüyorlar” dedi.

0205krt01a-tum.png

iYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Nevşehir’de seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Akşener, iktidarın dozunu giderek artırdığı terörle işbirliği suçlamasına net yanıt verdi, Hüda Par ile ittifaka işaret etti. Akşener, çiftçilerin borçlarını 5 yıl vadeli olarak yapılandıracaklarını, faizlerini sileceklerini belirtti. Tarım Organize Bölgeleri kuracaklarını belirten Akşener, Atatürk Orman Çiftliği’nde “Tarım Bilimleri Akademisi” açacaklarını duyurdu.

Sağlık sisteminde de düzenlemeler yapacaklarını ifade eden Akşener, şunları söyledi:

“Bir Meral’e bir Kemal’e oy vereceksiniz. Emekli kardeşlerim göreceksiniz Kurban Bayramı’na bir hafta kala 15 bin lira ikramiyeniz hesaplarınızda olacak. 14 Mayıs akşamı seçimi millet kazandığı zaman bir ay içerisinde 100 bin öğretmen tayini yapacağız. Bütün köy okullarını yeniden açacağız. Öğretmen ve ziraat mühendisi tayin edeceğiz teknikerler dahil.”

“Bütün her şey bu tür konuşmalar üzerinden, projeler üzerinden rekabet edilmesi gerekirken ne üzerinden rekabet ediliyor? Doğduğumuz yer, inançlarımız, ailelerimiz yaşadıklarımız topraklar üzerinden birbirimize düşman edilen bir dil var. Ben bunu reddediyorum. Mesela dün sayın Erdoğan Ankara mitinginde şöyle bir söz söyledi. Diyor ki, ‘Alevilere saygı duyarız. Yani biz her türe saygı duyarız.’ Tür ne demek biliyor musunuz? Bu nasıl bir saygısızlıktır. İnsanız biz insan. Sünni’siyle insan, Alevi’siyle insanız biz. Ne demek tür. Tür ne demek? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı bize tür diyor, tür. Ne türü. Bitki miyiz, hayvan mıyız, biz neyiz? Biz insanız. Allah’ın yarattığı kuluz kul. Bir başkası çıkıyor diyor ki, eğer Millet İttifakı kazanırsa, ne olurmuş biliyor musunuz? Erkek erkeğe evlilik olurmuş. Daha ileri gidermiş, erkeklerle hayvanlar evlenirmiş. Arkadaşlar bu nasıl bir fantezidir. Bu nasıl bir şuur altıdır. Bütün psikiyatrları bu arkadaşları muayene etmeye davet ediyorum. Böyle devlet yönetilemez.”

“Cumhurbaşkanı Recep Bey, kadınlara ‘sürtük’ dedi. Ben 1956 doğumlu, 1980 ihtilaline kadar Kocaeli MHP İl Başkanlığı’nı yapmış, o dönemin ve sonrakilerin yakından tanıdığı harama el uzatmamış, hayatında hiçbir mevki makam talebi olmamış bir ağabeyin kız kardeşiyim. Onun kardeşi Meral Akşener’e, anneye, bir eşe, babaanneye, bir oğlun anasına Sayın Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde malum bir televizyon kanalından dendi ki, ‘Kocasını aldattı.’ Bu benim için ölümdü. Bu benim için ölümden beterdi. Sonra gördüm ki, meğer herkese yapılıyormuş. Sonra gördüm ki hepimize yapılıyormuş. Bütün kadınlara yapılıyormuş. Verdim mahkemeye üç şerefsiz beraat etti ve bir hakime hanım bunu beraat ettirdi. Ağabeyim kanser, akciğer kanseri yatıyor hastanede. Ben öyle bir şey yaptıysam ailem için katlim vaciptir. Ama yapmadıysam da siz biliyorsunuz. Şimdi bu ah herkese yeter. Sonra devam etti. İsmail Kahraman denen o adam, Meral Kılıçdaroğlu dedi.

Mahkemeye verdim beraat etti. Evim basıldı, beraat etti. Bunu yapanların başındaki bana, torunuma ‘gayri meşru’ yazdırdı 9 aylık torunuma ve her şeye göz yumuldu. En son gelinen nokta Sinan Ateş katledildi. İşte biz bunlara karşı duracağız hep beraber. Onun için bir olacağız beraber olacağız. Ağabeyimin kardeşleri, Nihat Gürer’in kız kardeşinin eline terörist eli değer mi? Ölür o ölür. Vallahi de billahi de değmez. Erdoğan’ın elinde Hizbullah var, Gaffar Okan’ın katilleri var. Sol elinde PKK var. Bebek katilinin kardeşine ‘Bizim Mehmet’ diyor. Sonra da utanmadan bizlere PKK’yla iş tutuyor diyorlar. PKK ile iş tutanın Allah belasını versin. PKK ile yan yana geleni cenabı hak kahrı perişan eylesin. Var mısın sayın Erdoğan bu bedduayı beraber etmeye? Ben varım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN