O banka müşterilerine müjde! Kartla market alışverişi yapana 300 TL iade

O banka müşterilerine müjde! Kartla market alışverişi yapana 300 TL iade

Banka kampanyaları 2023 yılında yoğun ilgi görüyor. Yaşanan ekonomik kriz, bankaların kampanyalarına ilgiyi artırdı. Bir kamu bankası, market alışverişini kredi kartıyla yapana 300 TL para puan hediye ediyor. Para puanı ise market alışverişlerinde kullanmak mümkün. İşte, alışverişte 300 TL hediye eden o banka...

Bankalar, müşterilerinin giyim, market ve akaryakıt harcamalarına özel çeşitli kampanyalar düzenliyor. Vakıfbank, üye işyerlerinden yapılan gıda, kasap, manav, market ve şarküteri alışverişlerinde Vakıfbank Bankomat Kart kullanarak yapılacak ödemeler 300 TL Bankomat Para kazanma şansı sunuyor.

vakifbank-alisveris-kampanyasi.jpg

VAKIFBANK HEDİYE 300 TL KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Kampanyaya katılabilmek için mobil bankacılık uygulaması üzerinden kampanyayı seçerek katıl butonuna tıklayabilirsiniz. Vakıfbank'ın sunduğu 300 TL Bankomat Para sayesinde birçok alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Bireysel müşterilere özel olarak sunulan kampanya sayesinde birçok üye işyeri üzerinden harcamalarınızı yapabilirsiniz. Kampanyaya katılım koşulları için Vakıfbank'ın resmi web sitesine veya mobil uygulamasına bakabilirsiniz.

Kampanya dışında Vakıfbank tarafından sunulan ihtiyaç, konut, araç gibi krediler için başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru onay süreciniz bittikten sonra hesabınıza para aktarılır ve kullanıma başlayabilirsiniz.

VAKIFBANK HEDİYE 300 TL NASIL ALINIR?

Market alışverişlerini daha uyguna getirmek isteyen vatandaşlar için hazırlanan kampanya sayesinde birçok zincir markette geçerli olan 300 TL kullanımı yapılabiliyor.

Para puanınızı kullanmak için ödeme yaparken kasiyere puan kullanmak istediğinizi belirterek işleminizi indirimli veya ücretsiz şekilde yapabiliyorsunuz.

Sağlanan indirim nedeniyle kampanyaya olan ilgi oldukça yüksek bir durumda. Market dışında da manav, kasap, şarküteri ürünleri harcaması yaparak para puanınızı hesabınıza aktarabilirsiniz.

Yaptığınız alışveriş sonrasında belirlenen iş günü içerisinde para puanlarınız otomatik olarak hesabınıza yansır ve kullanmaya hazır hale gelir. Para puanlar bazı internet alışveriş sitelerinde de kullanılabilmektedir.

VAKIFBANK HEDİYE 300 TL KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN