Kılıçdaroğlu'ndan İletişim Başkanlığı'na seçimlere müdahale etmeyin uyarısı: Cambridge Analytica'cılık oynamak kapasitenizi aşar

Kılıçdaroğlu'ndan İletişim Başkanlığı'na seçimlere müdahale etmeyin uyarısı: Cambridge Analytica'cılık oynamak kapasitenizi aşar

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ekibine 14 Mayıs seçimlerine müdahale etmemesi yönünde uyarıda bulundu. "Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım." diyen Kılıçdaroğlu, Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. Son uyarımdır!" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ekibine uyarıda bulundu.

"Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım." diyen Kılıçdaroğlu, "Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!" dedi.

CAMBRİDGE ANALYTİCA NEDİR? TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Son 10 güne 2 gün kaldı. Ben son uyarımı yapayım. Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN