Bayram tatilinde Muğla'ya gidenler şaşkına döndü! Hava bir anda karardı: Yaz bir anda kışa döndü

Bayram tatilinde Muğla'ya gidenler şaşkına döndü! Hava bir anda karardı: Yaz bir anda kışa döndü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün arka arkaya yaptığı uyarıların ardından tatilcilerin ilk rotası olan Muğla'da hava bir anda karardı! Bayram tatili için denize girme ümidiyle Muğla'ya gidenler hayal kırıklığına uğradı. Yaz bir anda kışa döndü...

Bayram tatilini değerlendirmek isteyen binlerce vatandaş Muğla'yı tercih etti. Deniz sezonunu açmak için Muğla'ya gidenler hayal kırıklığına uğradı. Havanın bir anda kararmasıyla mevsim bir anda kışa döndü.

HAVA BİR ANDA KARARDI

Muğla’da yağmur sürprizi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Ramazan Bayramı'nın son gününde kısa süreli ancak etkili bir sağanak yağış meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar doğrultusunda, sabah saatlerinde 22 derece civarında seyreden hava sıcaklığı, öğleden sonra ani bir şekilde değişerek 14.30 sularında havanın kapalı hale gelmesiyle birlikte yağmur yağmaya başladı.

Yaklaşık 45 dakika süren sağanak yağmurun ardından Menteşe ilçesinde özellikle Şehir Eski Mezarlığı Karabağlar yolu üzerinde su birikintileri oluştu. Bu durum, bazı araçların yolda kalmasına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN