Bayramda fırınlar 3 gün kapalı! O illerde ekmek çıkmayacak... Nöbetçi fırınlar açıklandı

Bayramda fırınlar 3 gün kapalı! O illerde ekmek çıkmayacak...  Nöbetçi fırınlar açıklandı

Bayramda misafiri çok olanlar yandı. 3 gün boyunca fırınlar kapalı olacak. O şehirde yaşayan vatandaşlar kara kara düşünüyor. Ekmek çıkmayacaksa ne yapacaklar? İşte nöbetçi fırın listesi…

7 gün 24 saat boyunca ekmek ihtiyacını karşılayan fırınlar bayramda tek tek kapanıyor. Kocaeli ve Nevşehir’den sonra bayram tatiline çıkan fırınlar arasına Denizli ve Erzincan’da eklendi. Denizli ve Erzincan Fırınlar Odası, işçiler bayramda kafa dinlesin dedi fırınları izne çıkardı. Yalnızca belirli günler ekmek çıkacak. İşte nöbetçi fırın listesi…

DENİZLİ'DE FIRINLAR 3 GÜN KAPALI

Denizli Fırıncılar Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada Ramazan Bayramı'nın 1., 2.ve 3. günlerinde fırıncıların tatil yapabilmesi için ekmek çıkarılmayacağını açıkladı. Bayram süresi boyunca ekmek sıkıntısı yaşanmaması adına gerekli tüm tedbirlerin alındığını dile getiren denizde Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karabadan, “Arife günü fırınlarımız tam mesai ile çalışacak ve ihtiyaç duyulan ekmek miktarı üretilecektir. Mübarek ramazan Bayramının Denizli’mize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diler, halkımızın bayramını kutlarım” şeklinde konuştu.

ekmek-zamlandi.jpg

ERZİNCAN'DA HANGİ FIRINLAR NÖBETÇİ OLACAK?

Ramazan Bayramı'nın 2 ve 3 günü hizmet verecek olan nöbetçi fırın listesi Erzincan Belediyesi tarafından açıklandı. Erzincan Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklama doğrultusunda Ramazan Bayramı'nın 1. günü tüm fırınların kapalı olacağı aktarıldı.

İkinci gün de ise; Çorlu Ekmek Fırını, Gümüşhane Ekmek Fırını, Ertuş 1 Ekmek Fırını, Can Mercan Ekmek Fırını, Ulalar Ekmek Fırını, Karadeniz Ekmek Fırını, Geçit Ekmek Fırını, Mevlana Ekmek Fırını, İlk Yıldız Ekmek Fırını, Toklu Ekmek Fırını, Bozoğlu Ekmek Fırını, Gül Ekmek Fırını, Erhan Ekmek Fırını, Artizan Fırını açık olacak.

ekmek-zam.jpg

Üçüncü gün de; Er Mercan Ekmek Fırını, Yıldız Ekmek Fırını, Sevcan Ekmek Fırını, Ertuş 2 Ekmek Fırını, Merkez Ekmek Fırını, Çötenoğlu Ekmek Fırını, Osmanlı Fırını, Kök Ekmek Fırını, Eğinlioğlu Ekmek Fırını, İkizler Fırını, Yıldız 1 Ekmek Fırını, Mis Ekmek Fırını, Bizim Ekmek Fırını açık olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN