Bebek bezinden mamaya birçok ürünlerden kar alınmayacak! Bu markette çocuk ürünleri geliş fiyatına veriliyor

Bebek bezinden mamaya birçok ürünlerden kar alınmayacak! Bu markette çocuk ürünleri geliş fiyatına veriliyor

Ürünlere koyulan kar payları ile birlikte fiyatlar vatandaşın cebini zorluyor! Ancak bu markette bebek bezi, mama gibi ürünlerden kar alınmıyor! Çocuk ürünleri geliş fiyatından vatandaşlara satılıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Pekmezli Mahallesi'nde faaliyet gösteren 'Ogün Abi Derneği', yerel toplumun ihtiyaç sahiplerine destek olma amacıyla bir market açma kararı aldı. Dernek, bir iş yerini kiralayarak tadilat çalışmalarına başladı ve bu özel market kısa bir süre içinde kapılarını açacak.

ÇOCUKLAR İÇİN SATILAN ÜRÜNLERDEN KAR ELDE EDİLMEYECEK

ecb550ef-9ff2-4b89-9a99-b46bfc61e100

Bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında, çocuklar için satılan ürünlerden elde edilen karın dernek tarafından alınmayacağı duyuruldu. Markette, çocuklar için çikolata, bebek bezi, mama, dondurma ve benzeri ürünler, kar amacı gütmeden sunulacak. Ayrıca, dernek tarafından desteklenen aileler de bu marketten ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılayabilecekler.

2 HAFTA İÇİNDE HİZMETE GİRECEK

01c4defa-e23c-48da-b89d-2c140324ac1e

Dernek Kurucusu Ogün Sever Okur, İhlas Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, marketin yaklaşık 2 hafta içinde hizmete gireceğini belirtti. Okur, projenin özellikle çocuklar için büyük bir avantaj sunduğunu vurgulayarak, "Bu marketin çocuklar için çok büyük avantajı var. Çünkü biliyorsunuz benim için çocukların değeri ve yeri çok ayrı. Onlar için derneğim var. Bu marketi de o nedenle açtım. Çocuklar için çikolatasından gofretini, dondurmasından bebek bezine kadar mama ve birçok ürünü geliş fiyatına satacağız" ifadelerini kullandı.

Okur ayrıca, "Askıda erzak" kampanyasını da başlatacaklarını ifade ederek, "Burada askıda erzak kampanyası düzenleyeceğim. Çünkü bu bölge çadırların bulunduğu bir alana yakın. İhtiyaç sahiplerine kolayca erzak ulaştırabiliriz. Umarım bu market, başka yerlerde de örnek olur." şeklinde konuştu.

HERKES İSTEDİĞİ ÜRÜNE RAHAT ULAŞABİLECEK"

54207144-d1be-4248-bf74-1f0011decdbd​​​​​​​

Pekmezli Mahalle Muhtarı Celal Güngördü ise marketin köye canlılık getireceğini ve yerel halka büyük bir kolaylık sağlayacağını belirtti. Güngördü, "Şu an en yakın alışveriş yerine üç kilometre mesafede bir yer bulunuyor. Bu market sayesinde ise herkes istediği ürüne daha rahat bir şekilde ulaşabilecek. Özellikle çocuklara hitap eden ürünlerde hiçbir kar amacı güdülmeyecek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN