Belediye Başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

Belediye Başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

Elazığ'da polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda aralarında Mollakendi beldesinin AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Doğan'ın "Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek" suçundan tutuklandığı ortaya çıktı.

Elazığ merkezde emniyet güçlerine güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda kadınların para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri ihbarı yapıldı. Harekete geçen Ahlak Büro ekipleri belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

TUTUKLANDILAR

Sözcü'nün haberine göre, operasyonda aralarında otel sahibi olan ve otelinde fuhuş yaptırdığı tespit edilen AK Parti'li Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğa'ın da olduğu 5 kişi gözaltına alındı. İfadeleri alınan Doğan "Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek" suçundan, diğer 4 şüpheli de merkezde çalışan kadınları masaj adı altında fuhuşa teşvik etmek suçundan tutuklandı.

OTEL MÜHÜRLENECEK

Otel ve güzellik merkezinde para karşılığında kadınlarla cinsel ilişkiye girdikleri tespit edilen 128 kişiye de idari para cezası uygulandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN