Benzeri görülmemiş olay! 3 kişi zıplayarak TSM'ye başvurdu: Bizi cin çarptı...

Elazığ'da 3 kişi peş peşe toplum sağlık merkezine başvurarak "bizi cin çarptı" dedi. Yerlerinde duramayan ve sürekli zıplayan bu vatandaşların durumu sonrasında, polis, sağlık görevlileri ve bir hoca harekete geçti. Benzeri görülmeyen olayda ekipler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde daha önce benzeri görülmemiş bir olay yaşandı. 3 kişi, cin çarpma iddiası ile Sivrice Toplum Sağlığı Merkezine başvurdu. Merkeze 3 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bir de hocanın merkeze gönderildiği olayda, şahıslar hastaneye sevk edilmeyi reddetti.

Sürekli zıplayan ve farklı hareketlerde bulunan şahıslar, sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Hocanın dualar okuduğu olayda düzeldiklerini belirten şahıslar, Elazığ’daki hastanelere sevk edilmeyi reddederek merkezden ayrıldı. Benzeri görülmeyen olayda ekipler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

aw182488-02-jktk.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN